Uitvaartzorg met aandacht en respect

Mémorta kan uitvaartverzorgers en nabestaanden op meerdere fronten assisteren. Denk aan:

• Noodzakelijke zorg (zorginstelling)
• Piëteitsvol koelen
• Wenselijke verzorging
• Rouwvervoer
• Uitvaartkist
• Verwijderen van een pacemaker, ICD, etc.
• Cosmetische verzorging
• Restauratieve technieken
• Camouflage make-up/ air-brush
• Reconstructie techniek
• Vocht- of gasafdrijving
• Thanatopraxie
• Obductie assistentie

Alle rouwservicediensten onder één dak

De medewerkers van Mémorta  zijn deskundig en ervaren. Zij ondersteunen uitvaartverzorgers op meerdere fronten. Zo zorgen zij onder andere voor het overbrengen van de overledene maar ook voor de verzorging van een gehele thuis opbaring. Omdat wij in dienst van de uitvaartverzorger staan, doen wij er alles aan dat het hele proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Want voor ons beiden geldt dat de nabestaanden zorgeloos afscheid moeten kunnen nemen.

Uitvaartverzorgers kunnen daarnaast rekenen op onze specialistische kennis en onze faciliteiten. Denk aan de mogelijkheid om het lichaam goed door te koelen, wenselijke verzorging, Rouwvervoer, cosmetisch verzorging of thanatopraxie behandeling of een afscheids ceremonie in ons eigen uitvaartcentrum. Ons uitgangspunt is dat wij uitvaartverzorgers optimaal helpen bij hun dienstverlening zodat zij op hun beurt nabestaanden kunnen ontzorgen. Hierbij respecteren wij uiteraard altijd de wens van de nabestaanden.

Team Kleinschalig Afscheid

Barend
Zeegers

Eigenaar / obductie assistent / thanatopracteur

In 2010 ben ik begonnen in de uitvaartbranche en sinds 2018 eigenaar van Mémorta. Mémorta heeft het beheer van twee mortuaria, het TweeSteden- en Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Ik zet mijn opgedane kennis graag in om nabestaanden te helpen bij een waardig en respectvol afscheid.

Karin

Algemeen Medewerker Uitvaartverzorging / obductie assistente

Voor mij is iedere overledene een partner, een vader of moeder, opa of oma , een zoon of dochter van een nabestaande en als ik hun dierbare ” terug kan geven ” na een verzorging of thuisopbaring en ik zie een blik van herkenning, van geruststelling in hun ogen dan besef ik me dat hier mijn hart ligt. Dit is mijn passie !

Marina

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging / Haarstylist cosmetisch specialist

Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest als haarstylist maakte ik in 2020 de overstap naar Mémorta. Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door de uitvaartbranche en realiseer ik me dan ook dat er geen eervoller beroep bestaat als dit. Hoe mooi is dat, dat jij diegene mag zijn voor de nabestaande om hun dierbare een waardig en respectvol afscheid te geven.

Nils

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging

Als service gericht en zorgend persoon voel ik me thuis bij Memorta. Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt en heb altijd mijn best gedaan om iedereen het op zijn of haar gemak te maken. In de uitvaart is het niet anders. Met respect en genegenheid eren we de overledene voor de laatste keer, door voor de nabestaande een mooie en blijvende laatste herinnering te creëren. Met ons zorgteam staan we altijd klaar om aan de wens van de overledene of de nabestaanden te voldoen. Hier haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Antoine

Algemeen medewerker Uitvaartverzorging

Ik kom uit de reguliere ouderenzorg en heb daar met veel liefde en plezier 13 jaar gewerkt. Als verzorgende heb ik altijd al de laatste verzorging van de mensen ontzettend mooi, bijzonder en erg dankbaar gevonden. En daarom heb ik de overstap gemaakt naar de uitvaartzorg in 2021