Uitvaartzorg met aandacht

Mémorta maakt een waardig afscheid voor iedereen (mede) mogelijk, betaalbaar en toegankelijk.

Dit doen wij als kleine en flexibele onderneming die met beide benen op de grond staat en oog heeft voor ieder uniek mensenleven.

Onze belangrijkste waarden zijn:

Integriteit | Flexibiliteit | AandachtAlle rouwservicediensten onder één dak

De medewerkers van Mémorta  zijn deskundig en ervaren. Zij ondersteunen uitvaartverzorgers op meerdere fronten. Zo zorgen zij onder andere voor het overbrengen van de overledene maar ook voor de verzorging van een gehele thuis opbaring. Omdat wij in dienst van de uitvaartverzorger staan, doen wij er alles aan dat het hele proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Want voor ons beiden geldt dat de nabestaanden zorgeloos afscheid moeten kunnen nemen.

Uitvaartverzorgers kunnen daarnaast rekenen op onze specialistische kennis en onze faciliteiten. Denk aan de mogelijkheid om het lichaam goed door te koelen, wenselijke verzorging, Rouwvervoer, cosmetisch verzorging of thanatopraxie behandeling of een afscheids ceremonie in ons eigen uitvaartcentrum. Ons uitgangspunt is dat wij uitvaartverzorgers optimaal helpen bij hun dienstverlening zodat zij op hun beurt nabestaanden kunnen ontzorgen. Hierbij respecteren wij uiteraard altijd de wens van de nabestaanden.