Huys ‘t Ven

Vanaf april 2024 openen wij ons uitvaartcentrum in Oisterwijk. De verbouwing is bijna klaar en we zien ernaar uit om ondernemers en gasten te mogen ontvangen in een warme, intieme en eigentijdse sfeer onder de naam; “Huys ’t Ven”.
We bieden ruimte voor een afscheid tot 55 personen en hebben daarnaast nog een 24 uurs kamer (met mogelijkheid van klein afscheid tot 25 personen) en een rouwkamer. Tevens hebben we een verzorgingsruimte waar verzorging met familie plaats kan vinden.

Je bent van harte welkom

Tijdens een open deur dag vertellen wij wat onze dienstverlening is en inhoud. Zo vertellen we o.a. waarom koelen zo belangrijk is, de handen van de overledene op de buik moeten liggen, en natuurlijk over de wenselijke verzorging en de opbaring van de overledene, rouwvervoer en de andere dienstverlening die we aanbieden. Het programma is zo opgezet dat het geschikt is voor alle leeftijden. Je kunt helaas de open deur dag alleen op uitnodiging bezoeken. Dit jaar zal dit op 1 juni zijn.

Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging dien je je aan te melden via onderstaande formulier. Je ontvangt van ons een bevestiging mail. Als Mémorta genoeg aanvragen heeft ontvangen wordt er een definitieve datum geprikt voor onze open deur dag. Daarna komt de uitnodiging en het programma naar je toe.

Inschrijven

Impressie van open deur dag 11 juli 2021