Open deur

Wij krijgen vaak de vraag of wij onze deuren weleens open stellen voor bezoek. In de basis zijn we daar terughoudend in gezien de aard van onze dienstverlening. Echter willen we wel graag laten zien met hoeveel aandacht en respect we voor de overledenen zorgen en waarom bepaalde handelingen van af het moment van overlijden zo belangrijk zijn. Vandaar dat we twee keer per jaar een open deur houden.

Je bent van harte welkom

Tijdens de open deur dag vertellen wij wat onze dienstverlening is en inhoud. Zo vertellen we waarom koelen zo belangrijk is, de handen van de overledene op de buik moeten liggen, etc. en natuurlijk over de wenselijke verzorging en de opbaring van de overledene, rouwvervoer en de andere dienstverlening die we aanbieden. Het programma is zo opgezet dat het geschikt is voor alle leeftijden. Je kunt helaas de open deur dag alleen op uitnodiging bezoeken.

Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging dien je je aan te melden via onderstaande formulier. Je ontvangt van ons een bevestiging mail. Als Mémorta genoeg aanvragen heeft ontvangen wordt er een definitieve datum geprikt voor onze open deur dag. Daarna komt de uitnodiging en het programma naar je toe.

Inschrijven

Impressie van open deur dag 11 juli 2021