Particulieren

Mémorta is gevestigd op twee locaties in Tilburg; Elisabeth en TweeSteden Ziekenhuis. Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum achter het Elisabeth ziekenhuis waar wij de nabestaanden een intiem en waardig afscheidsceremonie kunnen aanbieden. Informeer naar onze mogelijkheden.

Voor een intiem en waardig afscheid met aandacht

Regionale uitvaartondernemers zijn zeer belangrijke relaties van ons mortuarium. Wij verlenen hen al jaren diensten die zij niet in eigen beheer kunnen aanbieden. Dit doen wij met veel passie en goede samenwerking. Als u als particulier voor een bepaalde uitvaartondernemer heeft gekozen kan deze dus van onze diensten en faciliteiten gebruikmaken.

Ook hebben wij  ten behoeve van particulieren een aantal dienstenpakketten in eigen beheer. Wij richten ons hierbij op nabestaanden die geen grote uitvaart willen of kunnen financieren.

Op onze hoofdlocatie (Leyweg achter Elisabeth ziekenhuis te Tilburg) hebben wij alle diensten onder één dak. Van familie- en rouwkamer tot aan een verzorgingsruimte en koelruimte. Op deze locatie kunnen kleine ceremonies verzorgd worden. Zo is het mogelijk om tijdens een ceremonie gebruik te maken audio visuele middelen om een (foto) presentatie af te spelen. Voor- en na de plechtigheid is er de ruimte voor koffie, thee en eventueel frisdrank.