Kleinschalig Afscheid

Kleinschalig Afscheid is een initiatief van mortuariumbeheerder Mémorta. Wij zijn gevestigd op twee locaties in Tilburg; Elisabeth en TweeSteden Ziekenhuis. Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum waar wij de nabestaanden een intiem en waardig afscheidsceremonie kunnen aanbieden. informeer naar de mogelijkheden.

Voor een intiem en waardig afscheid

Uitvaartondernemers zijn zeer belangrijke relaties van ons mortuarium. Wij verlenen hen al jaren diensten die zij niet in eigen beheer kunnen aanbieden. Met ons Kleinschalig Afscheid initiatief willen we allerminst concurrentie vormen voor de uitvaartverzorgers. Wel willen we ons richten op een nabestaanden die geen grote uitvaart willen of kunnen financieren. .

Op onze hoofdlocatie (Leyweg nabij Elisabeth ziekenhuis te Tilburg) hebben wij alle diensten onder één dak. Van familie- en rouwkamer tot aan een verzorgingsruimte en koelruimte. Op deze locatie kunnen kleine ceremonies verzorgd worden. Zo is het zelfs mogelijk om tijdens een ceremonie gebruik te maken audio visuele oplossingen om bijvoorbeeld een presentatie af te spelen. Voor- en na de plechtigheid is er de ruimte voor koffie, thee en eventueel frisdrank.