Alles onder één dak

Mémorta is een onafhankelijke en zelfstandige dienstverlener in overledenenzorg. Wij hebben twee mortuaria in Tilburg. 24/7 staan wij klaar om uitvaartondernemers te ondersteunen bij hun dienstverlening. Naast het bieden van specialistische diensten verhogen we uitvaartondernemers ook met specifieke kennis.

Alle benodigde uitvaartzorg onder één dak

De medewerkers van Mémorta  zijn zeer deskundig en ervaren. Zij ondersteunen uitvaartondernemer op meerdere fronten. Zo zorgen zij onder andere voor ophalen van de overledene maar zorgen ook voor de wenselijke verzorging. Omdat wij in dienst van de uitvaartondernemer staan, doen wij er alles aan dat het hele proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Want voor ons beiden geldt dat de nabestaanden zorgeloos afscheid moeten kunnen nemen.

Uitvaartondernemers kunnen daarnaast rekenen op onze specialistische kennis. Denk aan kennis over lichaamskoeling, cosmetisch herstel of thanatopraxie. Ons uitgangspunt is dat wij uitvaartondernemers optimaal helpen bij hun dienstverlening zodat zij op hun beurt nabestaanden kunnen ontzorgen. Hierbij respecteren uiteraard altijd de wens van de nabestaanden. Wij gaan daar oordeelloos en altijd respectvol mee om.