Alles onder één dak

Mémorta is een onafhankelijke en zelfstandige dienstverlener in overledenenzorg. Wij hebben twee mortuaria in Tilburg. 24/7 staan wij klaar om uitvaartondernemers te ondersteunen bij hun dienstverlening. Naast het bieden van specialistische diensten ondersteunen we uitvaartondernemers ook met specifieke kennis.

Alle benodigde uitvaartzorg onder één dak

De medewerkers van Mémorta zijn zeer veelzijdig, deskundig en ervaren. Zij ondersteunen de uitvaartondernemer en nabestaanden op meerdere fronten. Zo zorgen zij onder andere voor het vervoer van de overledene maar ook voor de wenselijke verzorging. Omdat wij in dienst van de uitvaartondernemer staan, doen wij er alles aan dat het hele proces zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Want voor ons beiden geldt dat de nabestaanden zorgeloos afscheid moeten kunnen nemen.

Uitvaartondernemers kunnen daarnaast rekenen op onze specialistische kennis. Denk aan kennis over lichaamskoeling, cosmetisch herstel of thanatopraxie (lichte balseming). Ons uitgangspunt is dat wij uitvaartondernemers optimaal ondersteunen en adviseren bij hun dienstverlening zodat zij op hun beurt nabestaanden kunnen ontzorgen. Hierbij respecteren uiteraard altijd de wens van de nabestaanden. Wij gaan daar oordeelloos, altijd respectvol en met aandacht mee om.